Wij verzorgen korte trainingen en langere cursussen voor volwassenen, kinderen en bedrijven in creatief schrijven of creatief zakelijk schrijven

We zetten de creatieve schrijver in je aan met verrassende schrijfopdrachten en associatietechnieken om jouw woordenschat te verrijken, personages te bedenken en je eigen schrijfstijl te ontwikkelen.

Onze schrijftrainingen en cursussen zijn bruikbaar voor elk soort tekst: een blog, een artikel, een boek, filmscriptjes (ja, ook voor VR dus 360 graden rond). 

Misschien ben je net bezig met een hoorspel. Of wil je jouw schrijfstijl en dat van het bedrijf waar je werkt verder ontwikkelen.

Agenda

Vrijmikunst gaat door na de zomer. Nieuwe data volgen binnenkort

Eén keer per maand biedt de Emonszaak een podium aan schrijvers, muzikanten en kunstenaars die hun werk willen delen met publiek, nieuw materiaal willen presenteren of een try-out willen doen. Dat is kijken, luisteren en ontmoeten en vol inspiratie het weekend in. 

Stap dus gerust binnen voor wat vrijmikunst.

Locatie: De Emonszaak, Van 't Santstraat 1, Nijmegen

CESN aanbod Literair voor VO

Zin Inn is een hotel vol verhalen. De Zin Inn is niet groot, er is maar een kamer. En in die kamer zijn ideeën verstopt voor een onvergetelijk verblijf. Zin in? 

 

Tijdens de schrijfworkshop bezoeken leerlingen de hotelkamer en mogen ze rondsnuffelen. Er is van alles te zien, te horen en te ruiken. En dat prikkelt de fantasie. Want: wie logeren op deze hotelkamer, welk verhaal speelt zich hier af? Via uitdagende associatie oefeningen en schrijfopdrachten komen de leerlingen tot een verhaal, een gedicht of een hotelkamer scene. De hotelkamer is geïnspireerd op een gedicht van Hans Lodeizen uit de bundel 'Het Innerlijk Behang'. Dit gedicht wordt ook voorgedragen en besproken. 

Locatie: De Emonszaak, Van 't Santstraat 1, Nijmegen

©All rights reserved

Made by NovaWorks