Zoeken

De winkel vol verhalen gaat sluiten

Beste allemaal,

Helaas moet ik deze mail sturen: de winkel vol verhalen gaat sluiten. Het was een pittig jaar. De verkoop liep terug na de succesvolle DecembArt 2019, ik moest zelf op adem komen en begin maart volgde Corona. Geen klanten, geen cursussen en nu een tweede golf. Een verstandig besluit dus om te stoppen, maar helaas, want ik had het natuurlijk anders bedacht en gehoopt. En toch sluit ik dit fantastische hoofdstuk positief af met goede herinneringen: Hotel Zin Inn (een belevingskamer met schrijfworkshop), schrijfwandelingen, cursussen, exposities, stoepkrijtgedichten, de buitenbieb en VrijMiKunst met bijzondere schrijvers, muzikanten, andere kunstenaars en de vaste bijdrage van Carlo Lammers met zijn ultrakorte maar onvergetelijke liedjes. Aan de winkel heb ik buitengewoon veel plezier beleefd met heel veel dank aan Ingrid Wielema.

De winkel sluit, maar de Emonszaak gaat gewoon door. Ik blijf actief als schrijfdocent, redacteur en schrijver. Hopelijk komen we elkaar snel en vaak weer tegen.

Tot 1 december ben ik gewoon nog elke vrijdag open van 11 tot 17 uur. Dan sluit de winkel.

Tot die tijd de expositie van Manja Eland te bekijken én verkoop ik de laatste mooie kunstkado’s, met 20% korting op de vaste collectie!!


Wie maakt me los?


Groet, Manon Emons


14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Verhalen uit de Blue Zone

Ik zit aan een ovale tafel op de afdeling Cardiologie in het Radboud ziekenhuis. Drie patiënten komen binnen, of eigenlijk, worden in een rolstoel binnengereden, mét apparaten en een infuus. Ik schud

©All rights reserved

Made by NovaWorks